Overslaan en naar de inhoud gaan
Jouw droomwijk in aanbouw
Blijf op de hoogte en meld je aan
Image
Image
Image
 
Ontwikkeling van een nieuwbouwwijk in Kesteren

Pottemsche Veld & Hoofdstraat 70

De getoonde situatietekening is een conceptversie ter illustratie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Pottemscheveld BV, een samenwerking tussen Bouwbedrijf J.G. Timmer en De Bunte Vastgoed BV, is trots op de ontwikkeling van twee nieuwbouwprojecten in Kesteren. Aan de westzijde van de uitbreidingswijk Casterhoven realiseren we circa 225 woningen, waaronder grondgebonden koopwoningen en koop- en huurappartementen. Daarnaast worden er plannen gemaakt voor 18 woningen aan de Hoofdstraat 70.

Locatie en bereikbaarheid

Pottemsche Veld bevindt zich aan de westkant van de uitbreidingswijk Casterhoven, met de spoorlijn Tiel-Arnhem aan de noordzijde en de Cuneraweg aan de oostzijde als grenzen van het plangebied. De 18 woningen aan de Hoofdstraat 70 liggen aan de zuidkant van het project, grenzend aan de toegangsweg van Kesteren.

Toekomstbestendige woningen

Onze focus ligt op het bouwen van kwalitatief hoogwaardige, toekomstbestendige woningen. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning of een comfortabel appartement, Pottemsche Veld biedt diverse opties die aansluiten bij verschillende woonbehoeften.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Pottemsche Veld door je onderaan deze pagina in te schrijven als belangstellende.

Welkom bij Pottemsche Veld – waar wonen een nieuwe betekenis krijgt.

Een vernieuwende, dorpse en groene wijk met allure.

 

Meld u aan en blijf op de hoogte!

Onderstaand kunt u zich aanmelden en een account aanmaken. Zo blijft u altijd op de hoogte van de toekomstige ontwikkelingen en bent u direct aangemeld voor de nieuwsbrief. U kunt specifiek aangeven of u omwonende/belanghebbende bent of dat u een geïnteresseerde bent. Natuurlijk is het ook mogelijk dat u zowel geïnteresseerd als Omwonende/belanghebbende bent, u kunt dan beide aanvinken.